MM’s Five Reel Drive, slot video perjalanan jalan raya Amerika bertema 1950

Pandangan Orang Dalam mengenai Katalog Permainan Mega Moolah

Slot Progresif Mega Moolah oleh Microgaming adalah antara slot video dalam talian yang paling popular. Mega Moolah, atau “MM”, telah menjadi penukar permainan bagi banyak pemain internet. Ia bertanggungjawab untuk beberapa jackpot terbesar dalam talian. MM adalah slot video terkenal yang telah wujud selama beberapa dekad. Jackpotnya terdiri daripada empat permainan MM di portal permainan Microgaming https://valentinocucinaitaliana.com/ .

Mega Moolah 5 Reel Drive

MM’s Five Reel Drive, slot video perjalanan jalan raya Amerika bertema 1950, mempunyai 5 Reels dan 15 Paylines. Permainan ini menampilkan wilds, scatter, dan layar bonus yang memberi peluang kepada pemain untuk memenangkan Progressive Jackpot. Ia menghiburkan dan sangat menyeronokkan. 5 Reel Drive menawarkan 4 jackpot progresif. Cukup klik butang putar dan anda boleh memenanginya. Pemain juga mendapat 10 putaran percuma, di mana kemenangan anda akan berlipat ganda dengan 5. Sekiranya anda menyukai gambar mesin lama Amerika seperti Transam, kereta seret Peterbilt dan Corvettes maka 5 Reel Drive mungkin merupakan permainan yang tepat untuk anda.

Mega Moolah Isis

Pemain dalam talian akan dibawa kembali ke Mesir Kuno untuk siri Mega kedua. Permainan ini memberi salam kepada Isis, dewi penciptaan dan keibuan. Siri Mega adalah slot 5-reel, 25-payline yang menampilkan simbol pengganda, scatter, wilds dan wilds khas. Untuk mencetuskan ciri putaran percuma, anda mesti menemui 3, 4, atau 5 helang pada salah satu daripada lima kekili. Ini akan memberi anda 30 putaran percuma. Jackpot Mega baru akan diberikan apabila pemenang telah menang.

Mega Moolah Summertime

Musim panas adalah slot video bertema percutian MM. Seperti semua permainan berkuda, slot progresif ini mempunyai empat tahap. Ini bermaksud anda boleh memilih jackpot progresif yang anda mahukan. Ia mempunyai putaran percuma standard, simbol liar, penyebar, dan penyebar. Gambar menggambarkan semua perkara hebat dalam hidup, termasuk berlian, jongkong emas, dan buah-buahan yang enak. Terdapat banyak peluang menang dengan 5 gulungan dan 9 garis gaji.

Mega Moolah Klasik

Mega Moolah adalah francais permainan MM yang asli. Ia menampilkan tema safari Afrika dan menampilkan pelbagai haiwan Afrika yang digambarkan dengan indah yang berputar di gulungannya. Ini adalah slot video 5-reel, 25-payline yang menawarkan jackpot progresif. Seperti permainan lain yang terdapat di sini, MM juga memiliki semua komponen yang diperlukan menjadikannya pendukung industri permainan dalam talian yang terkenal. Anda juga akan mendapat pusingan bonus, pengganda, dan putaran percuma yang pasti dapat meningkatkan kemenangan anda.

Anda boleh mengakses katalog permainan Mega Moolah di mana-mana laman web berkuasa Microgaming. Keempat-empat permainan di bahagian Progressive Jackpot akan tersedia di bawah menu permainan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.